logo
particulier locatie
* vermelde prijzen zijn inclusief BTW (onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen)

Teambuilding

Samen een team vormen door verbinding, sfeer en beleving. 

Sportieve en andere leuke en attractieve buitenactiviteiten zorgen voor beleving, plezier met elkaar en hilarische taferelen. Mensen worden soms op een maffe manier uit hun comfortzone gehaald. En er is onmiddelijk sfeer.

Barbecue

Geniet je van een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden? Dan is een Ofyr echt iets voor jou! De vuurschaal is de basis van een echt kookavontuur.

 

 
 

Buffetten

U kunt genieten van heerlijke buffetten. Kiest u voor een hapjesbuffet, koud/ warm buffet, themabuffet of een tapasbuffet. 

 

Dranken

Consumptie prijs 

Indien u geen gebruik wenst te maken van een dranken arrangement dan bieden wij u graag een passende offerte aan.

 

Hapjes

 

 

 

 
 

Liempde

Gastvrij Liempde in het Hart van het Groene Woud!

Liempde ligt in het hart van Nationaal Landschap het Groene Woud en staat bekend als een gastvrij dorp met een fraaie, goedbewaarde dorpskern. Liempde is omringd door het Dommeldal, de beroemde bolle akkers, bosgebieden De Geelders en De Scheeken (waarin edelherten leven!), Landgoed Velder en de archeologisch waardevolle Hezelaarse en Vrilkhovense akkers. In Liempde zijn veel karakteristieke dorpsgezichten bewaard gebleven. Het akkerland dringt nog op veel plaatsen de dorpskern binnen, dat zorgt voor een landelijke sfeer en fraaie doorkijkjes.

 

 

Luxe belegde broodjes

Losse belegde broodjes € 3,50 p.p.
Diverse soorten belegde broodjes. De broodjes worden rijkelijk belegd en gepresenteerd met sla, fruit en rauwkost garnituur.
De belegde broodjes worden uitgeserveerd; los uit de hand of in manden of schalen vanaf uw tafel of in buffet vorm.
Boerenkaas
Boerenachterham
Filet Américan
Kipkerrie salade
Krabsalade
Roombrie
Rosbief

Assorti van luxe belegde broodjes € 4,25 p.p.
Boerenkaas
Ardennerham
Filet Américan
Krabsalade
Roombrie
Rosbief
Gerookte paling
Pulled salmon
Tonijnsalade

Sportieve activiteiten

Wil je graag sportief bezig zijn met collega's en familie. Welke reden je ook hebt voor een sportief uitje er zijn vele mogelijkheden voor een geslaagde activiteit ook voor teambuilding heel geschikt.
Liempde is een levendig dorp en ligt in het hart van het Groene Woud.

Fietsen € 8,00 per dag

Electrische fiets € 15,00 per dag

Toerstep € 9,00 per dag

Sportstep € 9,00 per dag

Streetstep € 20,00 per dag. Voor de echte sportievelingen.
Vóór of na 14.00 uur € 12,00 per dag. Ook per uur te huur.

Skiken € 16,50 per persoon voor een clinic van 2 uur (t/m 10 personen).
Skiken € 15,00 per persoon voor een clinic van 2 uur (11 t/m 15 personen).

Kanoën € 7,00

 

Teambuilding

Teambuilding-bedrijfsuitjes-workshops

Het is mogelijk om uw zakelijke meeting uit te breiden met verschillende activiteiten . We helpen u graag bij het organiseren van teambuildingactiviteiten, zoals handboogschieten, varen op de Dommel, skiken/ Nordic Cross Skating, streetsteppers.
Mocht u uw zakelijke bijeenkomst aan willen vullen met een dergelijke activiteit, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Ook is het mogelijk om uw dag door aanvulling van een attracties of sport en spel een andere wending te geven. Er zijn diverse mogelijkheden, in overleg met u maken we een passend dagarrangement.

In de zomer kunt u gebruik maken van onze sfeervolle terrassen.

Vermaak & Attracties

Wie houdt er niet van spelletjes? Vermaak je gasten met levensgroot jenga of zet een parcours uit. Wedstrijdje of niet? Jouw gasten zullen zich in ieder geval niet vervelen! Met spelletjes creeer je een losse sfeer. Door de diverse ruimten zowel binnen als buiten zijn er tal van mogelijkheden om u en uw gasten te vermaken.