Restaurant

Restaurant Het Hof

Ambacht en beleving

Heerlijk mals vlees - Perfect gerookte vis - Verse vegetarische salades

Bij Het Hof eet je zoals jij het het lekkerste vindt. Voor snel een hapje eten of uitgebreid dineren. Je zit gezellig met je gezin, familie of misschien wel je grote liefde, in ons sfeervolle restaurant. Om je heen zie je het kaashoekje, de gerijpte hammen en worsten, en het slagersblok. Je geniet samen van heerlijk ambachtelijk bereid eten. En omdat we alles zelf maken met herkenbare ingrediënten, weet je precies wat je eet.

Schuif aan bij Het Hof, voor ambacht & beleving.

 

Dry Aged Meat

EEN UNIEKE SMAAK DIE JE MOET PROEVEN

Ben jij een echte vleesliefhebber? En zeg jij ook meteen JA tegen een heerlijk mals stukje vlees?

Dan is dit echt iets voor jou, 1 van de specialiteiten van Het Hof: dry-aged vlees uit de eigen droogkast. Uniek in de omgeving van Boxtel, St. Michielsgestel en Oirschot.

Onze slager levert ons het beste runds-, kalfs- en lamsvlees. En dat drogen wij minimaal 21 dagen in onze rijpingskast. Door de natuurlijk aanwezige enzymen wordt het vlees boter mals en krijgt het een intensere rijke smaak.

Proef het nu zelf bij Het Hof!

Tip van de chef: Probeer onze dry-aged gerechten eens met een passende wijn, zoals de Nieuw-Zeelandse Pinot Noir. Voor een heerlijke smaakcombinatie!

 

The Big Green Egg

AMBACHTELIJK GEROOKT VLEES, VIS EN GROENTEN

Bij Het Hof houden we van ambachtelijk koken. Met vuur en kwaliteitsproducten. En daarom gebruiken wij de Big Green Egg. Voor mooi gegrild vlees tot heerlijke vis en groenten.

The Big Green Egg is een keramische houtskooloven waarmee we grillen, bakken, koken, stoven en roken. We gebruiken daarvoor premium kwaliteit houtskool uit Zuid-Afrika. Zo krijgt jouw eten een heerlijke karakteristieke rooksmaak.

Kom uit eten bij Het Hof in Liempde en ontdek de intense smaken van The Big Green Egg.

Huisgemaakte, ambachtelijke producten

PUUR EN NATUURLIJK

Bij restaurant Het Hof gaan we terug naar de basis. Terug naar sfeervol en betaalbaar eten. Terug naar echt ambachtelijk bereide gerechten en huisgemaakte producten. Want bij Het Hof houden we van intense smaken. Puur en natuurlijk.

Daarom nemen we niet alleen de tijd om vlees te rijpen in onze eigen droogkast (dry-aged meat) maar bereiden we ook vlees, vis en groenten in een houtskooloven (Big Green Egg). En voor de gasten die echt willen genieten, hebben we ook onze eigen huisgemaakte producten. Met natuurlijke en karakteristieke smaken.

Benieuwd naar het smaakverschil? Proef onze eigen olijfolie, zout of worst bij je volgende etentje.

 

Reserveren

Ga je lekker uit eten bij Het Hof en wil je zeker weten dat er nog een tafeltje vrij is? Reserveer dan via het online reserveringsformulier of bel 0411-631253

Kameraden van Het Hof

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van kortingen, aanbiedingen en leuke nieuwtjes? Meld je dan gratis aan met jouw emailadres en word Kameraad van Het Hof! En wees gerust, wij houden zelf ook niet van spam, dus je ontvangt alleen relevante en leuke extra’s van Het Hof.

 

Openingstijden

Restaurant vrijdag t/m zondag

vanaf 17:30

Beste gast, wij hebben vakantiesluiting tot 14 augustus. Fijne vakantie en graag tot ziens.

Reserveren? Bel!


Openingstijden


Restaurant vrijdag t/m zondag

17:30
:

Beste gast, wij hebben vakantiesluiting tot 14 augustus. Fijne vakantie en graag tot ziens.

:
:

Reserveren? Bel!


Ervaringen

van onze gasten

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst: Z Y X tekst © Het Hof 2016 - 2017 Alle rechten voorbehouden.

Terug naar boven